Villa Oliva Urbanisation de La Estaca 34 29740 Mondrón
Sur base de 6 opinions

Villa Oliva – Mondrón

FotoFotoFotoFoto

Désolé, il n'y a pas d'informations complémentaires disponibles à propos de ce logement en français. Plus d'infos peuvent être trouvés dans les langues suivantes :

Contact

Degens Jolyne
Urbanisation de La Estaca 34
29740 Mondrón
Espagne

Demande de réservation

Prenez contact sans aucun engagement

Autres chambres d'hôtes et hôtels de charme dans les environs...

Expériences des visiteurs précédents

Séjour: juin 2014

Ecrit le 26 juin 2014 par Rita (Amis, âge 45-54)

Villa Oliva
Général:
9/10
Chambre:
8/10
Service:
9/10
Charme:
8/10
Prix / qualité:
9/10
Total:
8.6/10

Villa Oliva voldeed zeer zeker aan onze verwachtingen, om nog eens te doen!
De roadmap en aankomstinformatie was goed dat we die hadden. Het zijn wel kleine baantjes, maar voor ons is dat geen probleem, we kennen de baantjes in die streek al een beetje. Bij aankomst was de villa zeer proper, alsook het zwembad. Mondron is klein maar gezellig, mooi cafeetje en lekker restaurantje (Bar Cuenca). We hadden er rust en stilte en hebben enorm genoten van de villa en de tuin, zwembad en het terras. Ik hoop dat we de villa proper hebben achter gelaten, nogmaals dank voor alles en misschien tot wederhoren.

Séjour: mai 2014

Ecrit le 26 juin 2014 par Thea (Amis, âge 55-64)

Villa Oliva
Général:
8/10
Chambre:
8/10
Service:
9/10
Charme:
9/10
Prix / qualité:
8/10
Total:
8.4/10

Wij zijn weer thuis na een erg fijne vakantie in Mondron!
Wij hebben genoten van je villa, de omgeving en niet te vergeten de zon. Zo te horen was het een erg geschikte week om het Hollandse regenweer te ontwijken.

Villa Oliva was zoals we het ons voorgesteld hadden.Twijfelden of de slaapkamer met de 2- eenpersoonsbedden wel een kast had, omdat dit niet vermeld stond op je site; gelukkig wel een kast!

Mondron was goed te vinden en de roadmap was handig. Goede service m.b.t. wijziging route/winkels!Hadden wel een autonavigatie en een gps (omdat Jack een geocacher is) meegenomen, was ook wel handig.
Einde van de week kenden we de (slinger)wegen in de omgeving zonder kaart/navigatie.

Alles was in orde en netjes gepoetst. Toen wij aankwamen stond het kleine poortje open en was Antonio bezig met het reinigen van het zwembad.

Mondron is een klein dorpje. Hebben ’s avonds een rondje gelopen in het dorp en waren zo weer terug. Wel leuk om nog eens een winkeltje te zien met een échte toonbank en in plaats van een kassa een velletje papier waarop uitgerekend wordt wat je moet betalen. 6 flessen bier en de voorraad was op!

Onze ervaring was erg positief. Bedankt voor je snelle reacties!

Séjour: novembre 2013

Ecrit le 26 juin 2014 par Karolien (Amis, âge 35-44)

Villa Oliva
Général:
9/10
Chambre:
8/10
Service:
9/10
Charme:
8/10
Prix / qualité:
9/10
Total:
8.6/10

Hallo, we zijn terug thuis van een warme midweek!
Het verblijf was pico bello! Alles was dik in orde!

Bedankt,

Séjour: octobre 2013

Ecrit le 26 juin 2014 par Mathieu (Couple, âge 35-44)

Villa Oliva
Général:
8/10
Chambre:
8/10
Service:
9/10
Charme:
9/10
Prix / qualité:
8/10
Total:
8.4/10

nmiddels zijn wij alweer terug van onze fijne vakantie. Mede uw dank hiervoor ;)
Villa Oliva voldeed volledig aan onze verwachtingen, de video op uw website is duidelijk en maakte de verwachtingen waar bij aankomst. Bij aankomst oogde het netjes. Badkamers, zwembad en tuin zeer netjes en proper. Ook het zwembad was prima.

De sleutelwissel was uitstekend! Bij aankomst was de poort van het slot en de sleutels op de afgesproken plek. Keyholder regelmatig gesproken, kwam langs voor een praatje. Goed contact.

Prima villa. Heel fijn verblijven en alles duidelijk, helder en goed geregeld. Heerlijke vakantie gehad! We zullen zeker Villa Oliva aanraden.

Hartelijk dank dat wij bij u mochten huren.
Mathieu & Viviana

Séjour: septembre 2013

Ecrit le 26 juin 2014 par James (Amis, âge 45-54)

Villa Oliva
Général:
8/10
Chambre:
8/10
Service:
9/10
Charme:
8/10
Prix / qualité:
9/10
Total:
8.4/10

Villa Oliva generally exceeded our expectations it was a beautiful spot and we had a relaxing week. The villa is superbly equipped I don't think there was a single thing that we were missing. Was very nice to have the welcome pack as we arrived quite late on the friday night.

The villa was very clean and well maintained when we arrived, also the pool was okay. During the evening there were some bugs on the bottom, which is normal. We scooped them out, but that didn't bother us.

I need to say again it is a great villa with a wonderful pool and garden area - It was amazingly well equipped almost everything we needed was already there. We loved our time there. Maybe some minor improvements; such as an extra light over the table outside by the pool and outside the door of the apartment.

If I was ever in the area again I certainly would and have already recommended it to family.