Kasteel Ten Berghe – Brugge

FotoFotoFotoFoto

Via een oprijlaan in grind, kom je bij het kasteel dat midden in een prachtig park staat. De aanblik van het kasteel, met gracht eromheen, brengt je al helemaal in stemming. Binnenin wordt je kasteelheer of –damegevoel compleet, het interieur is er volledig intact gebleven.

Je logeert in één van de sfeervolle en ruime gastenkamers, ingericht met antiek behang en bijpassende oude meubels, voorzien van TV en badkamer met bad of douche. In de originele kapel van het kasteel staat een koelkast met een voorrraad drankjes, die gebruikt wordt als een gemeenschappelijke minibar.

Het uitgebreide ontbijtbuffet, met hoeveproducten uit de streek, wordt geserveerd in een prachtige neogotische eetkamer, compleet met prachtige wandtapijten, met bladgoud beschilderde wanden, sierlijke kroonluchters en schilderijen met portretten van de oorspronkelijke bewoners van het kasteel. Het kasteel biedt een ideaal verblijf voor liefhebbers van antiek, kunst en natuurschoon. Belangrijk: het is niet toegestaan te roken in het het kasteel, behalve in één van de zitkamers.


Reservatieaanvraag

Verdere informatie

Kamers

Momenteel drie uiterst sfeervol ingerichte gastenkamers elk met eigen badkamer. Uitgebreid ontbijtbuffet met hoeveproducten uit de streek wordt geserveerd in een prachtige neogotische eetkamer. Gebruik van benedensalon. Roken en huisdieren niet toegestaan, Kinderen <3jaar enkel op aanvraag.

Prijs*
Prijs: dubbele kamer met verzorgd ontbijtbuffet: 140 € / nacht. Toeslag voor één overnachting op zaterdag: + 40 €., op vrijdag: +20 € . Geen toeslag doordeweeks en indien 2 nachten in het weekend. Deze toeslag is niet van toepassing bij boeking binnen 24 u. voor aankomst. Bij boeking van minimum 3 nachten -10 % korting.
Ontbijt
Uitgebreid ontbijtbuffet in prachtige neogotische eetkamer.
Huisdieren
Huisdieren niet toegelaten.


*: Prijzen zijn indicatief en kunnen in tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest recente prijzen, contacteer de eigenaars.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie? Beheer hier uw pagina.

Contact

Hindryckx L.
Dudzeelse Steenweg 311
8000 Brugge
België

Reservatieaanvraag

Contacteer vrijblijvend

Andere charmeverblijven in de buurt...

Deel uw ervaringen!

Hebt u in Kasteel Ten Berghe verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.