Burgers & Buitenlui – Diever

FotoFotoFotoFoto

Bed & Breakfast Burgers & Buitenlui heeft haar deuren geopend op 17 april 2006. Zij is gevestigd in een oude dokterswoning uit 1918,"Villa de Beukenhof" genaamd. Het Bed & Breakfast is grondig verbouwd en telt momenteel 8 luxe kamers met allen een privé badkamer. 3 van de  8 badkamers zijn voorzien van een (whirlpool)bad.

De oude entree geeft toegang tot de accommodatie waarin de voormalige praktijkruimte van de dokter gevestigd was. Deze is nu ingericht als ontbijtzaal vergezeld van een lounge met kachel die de ruimte behaaglijk warm maakt. Vanuit deze ruimte kijkt u uit over de weidse tuin met daarachter het Nationaal Park Drents Friese Wold.

Het B&B is gelegen aan de rand van het dorp Diever. Hierdoor is enerzijds de gezelligheid van het brinkdorp op loopafstand te vinden en anderzijds sta je in minder dan 5 minuten midden in de natuur die het Nationaal Park Drents Friese Wold rijk is.


Reservatieaanvraag

Verdere informatie

Kamers

De Jager

De Jager is een ruime kamer gelegen op de begane grond. Zij is gelegen aan de achterkant van het huis met uitzicht op de achterliggende tuin, de beschermde esgrond en het Nationaal Park Drents Friese Wold. Op de kamer is een tweepersoonsbed aanwezig en u kunt er zelf lekkere koffie en thee zetten. De luxe badkamer is geheel tot uw beschikking en bestaat uit een ruime douche, een wastafel en een toilet.

De Astroloog

De Astroloog is één van de luxere kamers gelegen op de 2e verdieping. Zij heeft een uitbouw met een magnifiek wijds uitzicht over de achtertuin, de beschermde esgrond en het Nationaal Park Drents Friese Wold. Op de kamer is een tweepersoons boxspringbed aanwezig en een zitje om lekker uit te rusten. Op de kamer kunt u zelf koffie en thee zetten. 's Nachts kunt u via een ouderwetse sterrenkijker de helderste hemel van Nederland bewonderen. Uw zeer luxe privé badkamer heeft een whirlpoolbad, een aparte ruime douche, een toilet en een mooie wastafel.

De Pottenbakker

De Pottenbakker is een romantische kamer gelegen op de 2e verdieping. Op de kamer is een tweepersoons boxspringbed aanwezig waarachter u uitzicht heeft over het landelijke karakter van Diever. Sporen van de schoorsteen zijn nog zichtbaar in de kamer. U kunt zelf koffie en thee zetten. Uw moderne privé badkamer, een beetje in Toscaanse stijl heeft een zeer ruime douche, een toilet en een mooie wastafel.

De Vorst

De Vorst is een van de ruimere en luxere kamers van ons Bed & Breakfast. Zij is gelegen op de 1e verdieping en heeft een ruim balkon dat mooi uitzicht geeft over de zij- en voortuin. Op de kamer is een tweepersoons houten hemelbed aanwezig en een lounge hoek om lekker uit te rusten. Tevens kunt u op de kamer zelf koffie en thee zetten. Uw privé badkamer bereikt u via een klein halletje waar u ook uw jassen kwijt kunt. De badkamer heeft een aparte douche, een ruim bad en een toilet met wastafel.

De Hovenier

De Hovenier is een kleine knusse kamer in het appeltjesgroen gelegen op de 2e verdieping. Op de kamer is een tweepersoons boxspringbed aanwezig. U kunt zelf koffie en thee zetten. Uw moderne privé badkamer heeft een zeer ruime douche, een toilet en een mooie wastafel.

De Hovenier

De Hovenier is een kleine knusse kamer in het appeltjesgroen gelegen op de 2e verdieping. Op de kamer is een tweepersoons boxspringbed aanwezig. U kunt zelf koffie en thee zetten. Uw moderne privé badkamer heeft een zeer ruime douche, een toilet en een mooie wastafel.

De Zeeman

De Zeeman is een luxe kamer gelegen op de 1e verdieping. Zij heeft een knus balkonnetje dat mooi uitzicht geeft over de zij- en voortuin en het Nationaal Park Drents Friese Wold. Op de kamer is een tweepersoons boxspringbed aanwezig en een lounge hoek om lekker uit te rusten. Tevens kunt u op de kamer zelf koffie en thee zetten. Uw privé badkamer heeft een zeer ruime douche, een toilet en een mooie wastafel.

De Smid

De Smid is een romantische kamer gelegen op de 1e verdieping. Zij is gelegen aan de achterkant van het huis met uitzicht op de achterliggende tuin, de beschermde esgrond en het Nationaal Park Drents Friese Wold. Op de kamer is een tweepersoonsbed aanwezig en u kunt er zelf lekkere koffie en thee zetten. De luxe badkamer is geheel tot uw beschikking en bestaat uit een zeer ruime douche, een wastafel en een toilet.

De Chirurgijn

De Chirurgijn is een knusse luxe kamer gelegen op de 2e verdieping. Zij heeft een romantische uitstraling met uitzicht via een authentiek dakkapelletje over de zij- en voortuin. Op de kamer is een tweepersoons boxspringbed aanwezig en een sofa om lekker uit te rusten. Op de kamer kunt u zelf koffie en thee zetten. Uw zeer luxe privé badkamer heeft een whirlpoolbad, een aparte ruime douche, een toilet en een mooie wastafel.

Prijs*
 • De Jager: € 95,00/€ 60,00 (2 personen/1 persoon)
 • De Smid: € 75,00/€ 50,00
 • De Vorst: € 95,00/€ 60,00
 • De Zeeman: € 80,00/€ 52,50
 • De Astroloog: € 95,00/€ 60,00
 • De Chirurgijn: € 80,00/€ 52,50
 • De Hovenier: € 60,00/€ 40,00
 • De Pottenbakker: € 70,00/€ 45,00
 • Toeslag bij verblijf 1 nacht € 10,00/€ 5,00
 • Bijzetbed € 15,00
 • Prijzen zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Huisdieren

Het meenemen van huisdieren is alleen toegestaan in overleg.

Roken

Op de kamer mag niet gerookt worden.

Internet / wireless toegang

Draadloos internet


*: Prijzen zijn indicatief en kunnen in tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest recente prijzen, contacteer de eigenaars.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie? Beheer hier uw pagina.

Contact

Hoofdstraat 15
7981 Diever
Nederland

Reservatieaanvraag

Contacteer vrijblijvend

Andere bed & breakfasts in Diever en omstreken

Deel uw ervaringen!

Hebt u in Burgers & Buitenlui verbleven? Laat hier weten wat u ervan vond, en help anderen een goede keuze te maken!

Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

Uw ervaring
Verplicht veld. Als u dat wil, kan u ook uw initialen gebruiken.
Verplicht, maar wordt niet weergegeven. Wij sturen geen spam.

Vink het vakje aan.

Beoordeling

Geheel vrijblijvend. Wij sturen geen spam, en u kan op elk moment uitschrijven. Wij geven uw adres niet door.