Le Prieuré de Muno Ferme du Prieuré 1 6820 Muno (GAUME) + 32 (0)61 31 36 31
Op basis van 2 beoordelingen

Le Prieuré de Muno – Muno (GAUME)

FotoFotoFotoFoto

In het hartje van de Gaume streek, tussen Bouillon en Florenville, domineert de “Prieuré de Muno” de vallei en het dorpje van Muno. Dit charmeplaatsje staat op de geklasseerde Monumentenlijst van Wallonië en zal je verleiden door al zijn schoonheid en zijn geschiedenis, die tot de 12de eeuw teruggaat.

Het is een charme suite met een grote kamer voor 2 personen, een badkamer (bad/douche/lavabo/WC) en een privé salon (TV en internet connectie). Zij is gelegen op de eerste verdieping van het hoofdgebouw daterend uit de 17de eeuw, gerestaureerd in 2007, en met een prachtig zicht op de vallei. Na een aangename nacht, zal een heerlijk ontbijt u in de eetkamer of in de tuin opgediend worden. U zult het genoegen hebben om er de huisprodukten te proeven (kleine rode vruchten in seizoen, appelsap, huisconfituur, siroop en coulis).

Een tweede kamer voor 2 personen, met zicht op het binnenhof, kan ook gehuurd worden als complement aan de eerste kamer (dezelfde badkamer). Ideaal voor een familie van 4.

Een prachtig domein van 1 hectare rond de Priorij met zijn 300 jaren oude bomen, een binnenhof, een rozentuin en grote weiden.

We hebben ook een gastenhuis in één van de oude bijgebouwen : een charmante cottage voor 6 personen, rustig gelegen en van alle comfort voorzien, met een prachtig zicht op de vallei (zie de website).


Reservatieaanvraag

Verdere informatie

Kamers

Een charme suite voor 2 of 4 personen. 

Prijs*

- De prijs voor de suite van 2 personen is 115 €/nacht (ontbijt inbegrepen). Vermindering van 10 € vanaf de derde nacht.
Reservaties : minimum 2 nachten.

- De prijs voor de suite van 4 personen is 200 €/nacht (ontbijt inbegrepen). Vermindering van 20 € vanaf de derde nacht.
Reservaties : minimum 2 nachten.

Kredietkaarten

Geen kredietkaarten

Ontbijt

- Inbegrepen in kamerprijs
- Tea Time

Parkeren

Prive parkeerplaatsen

Fietsen

Twee fietsen zijn beschikbaar

Huisdieren

Niet toegelaten

Roken

Ons huis is rookvrij

Internet / wireless toegang

Internet connectie


*: Prijzen zijn indicatief en kunnen in tussentijd gewijzigd zijn. Voor de meest recente prijzen, contacteer de eigenaars.

Bent u de eigenaar van deze accommodatie? Beheer hier uw pagina.

Contact

Sylvie et Philippe Van Fraechem
Ferme du Prieuré 1
6820 Muno (GAUME)
België

Reservatieaanvraag

Contacteer vrijblijvend

Andere charmeverblijven in de buurt...

Ervaringen van eerdere bezoekers

Verblijf: april 2011

Geschreven op 9 januari 2012 door M. Duiven (Ouder paar, leeftijd 55-64)

Le Prieuré de Muno
Algemeen:
10/10
Kamer:
10/10
Service:
9/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
9/10
Totaal:
9.6/10

We zijn in La Prieurette geweest, een villa, gebouwd in een zeer oud bijgebouw van de Prieurie. De kamers waren ruim en schoon, de bedden goed en de keuken zeer goed geequipeerd. We waren met 6 personen en een hond. We gaan in 2012 weer. Geweldig mooie ligging en omgeving, waar je volledig tot rust komt.

Verblijf: april 2009

Geschreven op 16 april 2009 door Wouter (Paar, leeftijd 26-34)

Le Prieuré de Muno
Algemeen:
9/10
Kamer:
9/10
Service:
9/10
Charme:
10/10
Prijs/kwaliteit:
8/10
Totaal:
9.0/10

Schitterend en authentiek verblijf, zeer rustig (zowel binnen het verblijf als de omgeving) en mooi gelegen met vele wandelmogelijkheden in de onmiddellijke nabijheid.
Het ontbijt is zeer verzorgd en de uitbaters weten je naar de beste plekjes in de omgeving te leiden.
Een must!